پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
6231
-
الف
+

با دو فیلم به جشنواره می‌آیم/ فیلمی از پروین سلیمانی می‌سازم

ماه‌چهره خلیلی درباره کارهای تازه‌اش و حضور در جشنواره فیلم فجر، با آی‌فیلم به گفت‌وگو نشست.

ماه‌چهره خلیلی در خصوص فعالیت این روزهایش و حضور در جشنواره فیلم فجر با آی‌فیلم به گفت‌وگو پرداخت.

ماه‌چهره خلیلی از آن دسته از بایگرانی است که در اولین فعالیت خود در سینما خوش درخشید. وی بازیگر فیلم سینمایی «چشمان سیاه» است که توانست نقشش را به خوبی ایفا کند و مسیر بازیگری را برای خودش هموار کند. ماه‌چهره خلیلی نوه دختری پروین سلیمانی است، اما معتقد است که مادربزرگش کمکی نکرده است که در سینما و تلویزیون حضور پیدا کند.

ماه‌چهره خلیلی در سریال‌های «در چشم باد»، «مختارنامه» و «کلاه پهلوی» ایفای نقش نموده است و از جمله فعالیت های دیگر وی فیلمسازی فیلم کوتاه و مستند/ داستانی «عید قربان» (مراسم عید قربان از دید قربانی) می باشد که توانست نظر منتقدین اصحاب رسانه را به خود جلب کند.

در ادامه شبکه آی‌فیلم، گفت‌وگویی با ماه‌چهره خلیلی کرده و از فعالیت این روزهایش به ما گفته است که در ادامه می‌خوانید:

آی‌فیلم: خانم خلیلی با شروع بهار سینمای ایران، ابتدا کمی درباره جشنواره فیلم فجر صحبت کنیم.شما امسال در جشنواره و در فیلمی حضور دارید؟

خلیلی: فیلم‌های «یادم تو را فراموش»، «نیمکت» و «اشنوگل» برای جشنواره داشتم که دو فیلم «یادم تو را فراموش» و «اشنوگل» راهی جشنواره شدند. فیلم «نیمکت» حضور پیدا نکرد اما خودم از حضور این فیلم مطمئن بودم به هر حال انتخاب‌های جشنواره را نمی‌توانیم حدس بزنیم اما بابت حضور دو فیلمم در جشنواره خوشحال هستم. فیلم «یادم تو را فراموش» الهام گرفته از زندگی ناصر محمد خانی است که حسین یاری، میترا حجار و مازیار فلاحی حضور داشتند. نقش خاصی را در این فیلم بازی می کنم، به هر حال الهام گرفته شده از آن داستان است. من منتظر نقش‌های خاص هستم فیلم «اشنوگل» نیز روایت 175 غواص شهید است، من یک زن مجاهد را بازی می‌کنم و در این فیلم اتفاقات خاصی به تصویر کشیده شده است.

آی‌فیلم: در خبرها گفته‌اند، فیلم «اشنوگل» فیلمی دفاع مقدسی است و راوی داستان شهدای غواص است.حتما این فیلم سینمایی فضای خاصی دارد کمی برای ما از اشنوگل بگویید.

خلیلی: در این فیلم من گریم متفاوتی دارم و فیلم اشنوگل نقش یک مجاهد را بازی می‌کنم که بعد از سی سال دوباره با فلاش بک به گذشته بر‌می‌گردیم که زندگی این زن در زندان‌های اشرف را روایت می‌کند. گریم و بازی خاصی را در این فیلم تجربه کردم و برای من چالش بزرگی داشت. ، مشتاقانه منتظر جشنواره و دیدن فیلم‌های خودم هستم، چراکه فیلم‌هایم را ندیدم.

آی‌فیلم: در اینصورت می‌شود گفت که بهترین نقش‌تان در فیلم «اشنوگل» است؟

خلیلی: نقش هایی که در این سه فیلم ایفا کرده ام تفاوت های قابل ملاحظه ای با یکدیگر دارند به عنوان نمونه در فیلم «اشنوگل» نقش زنی را بازی می کنم که حدود 30 سال در بازداشتگاه اشرف که مربوط به منافقین بوده حبس کشیده و این زن در جوانی یک منافق بوده است.

حبس انفرادی طولانی مدت این زن باعث شده که همراه با بیماری های مختلفی آزاد شود که بخشی از این بیماری ها به فراموشی و مشکلات حافظه او بازمی گردد و در کنار آن یک سری بیماری های خاص هم دارد که من برای ایفای این نقش درباره انواع بیماری های مورد نظر خیلی تحقیق کردم و این نقش با توجه به اینکه خیلی چالشی بود ،‌ به سختی درآمد.داستان فیلم «یادم تو را فراموش» از ماجرای زندگی محمد خانی الهام گرفته شده و بنده نقش همسر او را ایفا می کنم. حسین یاری ،‌ میترا حجار و مازیار فلاحی از جمله هنرمندانی هستند که در این فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخته اند.

آی‌فیلم: اکنون پیشنهاد کاری خاصی برای بازی دارید؟

خلیلی: من چند وقتی‌است که به فکر ساختن فیلم هستم و فکر می‌کنم که در سال آینده ساخت آن را شروع کنم به همین خاطر پیشنهاداتی که به من شده است را رد کردم.

آی‌فیلم: درباره موضوع فیلمی که به فکر ساخت آن هستید کمی توضیح دهید.

خلیلی: بنده تصمیم دارم اثری را درباره زندگینامه مادربزرگم، «پروین سلیمانی» تولید کنم و حدود 8 سال است که برای ساخت این اثر، تصمیم جدی دارم اما تولید این مجموعه به موضوع بیماری و سپس فوت مادربزرگم برخورد کرد و باید بگویم که زمان زنده بودن مادربزرگم فیلمبرداری آن را شروع کرده بودم ولی با فوت مادربزرگم و ناراحتی بسیار آن را کنار گذاشتم و من تمام تلاشم را می‌کنم که این فیلم را در جشنواره سال آینده برسانم.

آی‌فیلم: امسال به سیمرغ فکر می‌کنید؟

خلیلی: نقش‌هایی که بازی کردم برای خود من، نقش‌های جذاب و پر چالشی بود و امیدوارم مورد توجه هیئت داوران و مردم قرار بگیرد.

ه خ / س م

نظر شما
ارسال نظر